Кaпуста: один з кращих продуктів, які потрібно споживати

Капуста це низькокалорійний, високов’язкий овоч, який сприяє оптимальному здоров’ю. Її секрет полягає в цілющих властивостях, які багато тисячоліть широко відомі. Сьогодні виняткові властивості цього овоча також підкріплені наукою.

Капуста – потужна протизапальна їжа, яка надзвичайно корисна для здоров’я товстої кишки і кісток. Було науково доведено, що вживання сирої капусти є ефективним, цілком природним засобом від виразки шлунка і багатьох різних розладів травлення.

Користь капусти для здоров’я

Ось 5 основних переваг запровадження капусти в ваш раціон. Завжди використовуйте органічну!

1. Лікує виразкову хворобу

Зелений сік з однієї капусти, 6 ребер селери, 2 зелених яблук, половини лимона і 5 см кореня імбиру надзвичайно корисний для лікування виразкової хвороби.

2. В якості детоксикації шлунка і товстої кишки

Було доведено, що споживання свіжої сирої капусти детоксифікує як шлунок, так і кишечник. Це допомагає полегшити запалення кишечника і зменшити діарею. Щоб скористатися всіма перевагами, пропонованими цим овочем, випийте кілька склянок соку капусти протягом дня. Цей супер-здоровий і поживний сік творить чудеса для виразок пептичної форми. Для досягнення оптимальних результатів використовуйте зелену капусту.

3. Кров

Тим, хто страждає анемією, особливо рекомендують пити один стакан сирого капустяного соку щодня. Капуста сповнена кроветворенієм і хлорофілом, обидва з яких корисні з точки зору поліпшення якості крові у людей з анемією.

Кaпуста: один з кращих продуктів, які потрібно споживати

4. Втрата ваги

Сечогінні і детоксикуючі властивості цього овоча роблять його ідеальним для поліпшення регулярності і сприяння поступовій і здоровій втраті ваги.

5. Детоксифікація печінки

Капуста – один з кращих овочів, який потрібно споживати, коли справа стосується очищення печінки. Наприклад, для подолання похмілля випийте склянку свіжого капустяного соку. Його протизапальні властивості допомагають зменшити ефект зневоднення і головного болю, викликаних сп’янілою печінкою.

Поради по споживанню

Найкращий і швидкий спосіб отримати найбільшу користь від капусти – використовувати її в формі соку. Проте, використовуйте її так, як вам подобається, будь то на пару або в сирому вигляді в салаті. Існує три види капусти, і всі вони повинні споживатися однаково.

Савойська капуста є найбільш рекомендованою, коли мова заходить про запобігання раку. Савойська капуста багата на сінігрин, глюкозинолатів, який отримав особливу увагу завдяки своїм превентивним властивостями проти раку сечового міхура, передміхурової залози і товстої кишки.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: