Карколомний торт-суфле з бісквітом і вишнями

Такий простий десертик підкорить кожного ласуна. Він обов’язково стане вашим улюбленцем. Незважаючи на свою простоту, тортик виходить вишуканим. Сподобається він як дорослим, так і дітям. Приготувати його дуже просто, тому ви з легкістю зможете розбавити свої сімейні чаювання такою приголомшливою випічкою.

Необхідні продукти:

  • 500 гр сиру
  • 100 гр цукрового піску
  • 200 гр цукрової пудри
  • 80 мл води
  • 4 столові ложки какао
  • 1 яйце
  • 100 мл сметани
  • 400 мл вершків
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 80 гр борошна
  • 40 гр желатину
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 250 гр консервованої вишні
  • половина чайної ложки ваніліну

Покроковий процес приготування:

В першу чергу беремося за приготування бісквіта. Для цього в окрему ємність відправляємо яйце і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все в пишну масу.

Після чого вливаємо олію і сметану. Продовжуємо процес збивання до однорідності.

В іншу ємність сипем борошно, какао і розпушувач. Добре все перемішуємо і частинами відправляємо до рідкої суміші. Потрібно постійно помішувати після кожного додавання. В результаті ми повинні отримати однорідне тісто.

Форму для випічки змащуємо маслом і виливаємо підготовлене тісто. Товщина не повинна перевищувати 3 см.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на 15-20 хвилин.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий бісквіт і залишаємо його остигати.

В окрему ємність відправляємо желатин і вливаємо воду. Перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин.

Беремося за приготування крему. Для цього перетираємо через сито сир і об’єднуємо його з вершками, цукровою пудрою і ваніліном. Використовуючи міксер, збиваємо все.

На водяну баню відправляємо розтоплювати желатин. Потім перекладаємо його в крем і добре перемішуємо.

Остиглий бісквіт нарізаємо кубиками. Тепер зливаємо сік з консервованої вишні.

Беремо роз’ємну форму і застеляємо її харчовою плівкою. На дно наливаємо кілька ложок підготовленого крему.

Після чого розміщуємо 1/3 бісквіта і 1/3 вишні. Поливаємо кремом і повторюємо шари ще два рази.

Потім розрівнюємо поверхню торта і накриваємо харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на 5-6 годин.

Після закінчення потрібного часу тортик готовий і його можна подавати до чаювання.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: