Картопля, запечена з часниковим маслом, рецепт приготування

Дуже ароматна і смачна страва з картоплі. Як завжди, інгредієнти самі звичайні. І рецепт дуже простий. Картоплю відварюю в підсоленій воді практично до готовності.

Необхідні продукти

  • Картопля – 5-6 шт.
  • Печериці – 3-4 шт.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Сир – 70 г
  • Часник – 3 зуб.
  • Чебрець сушений – 1ч.л.
  • Сіль
  • Перець мелений (у мене суміш перців)

Покроковий процес приготування картоплі

Гриби нарізаю дрібно, сир натираю на тертці, часник – через прес. Все з’єдную і додаю розм’якшене вершкове масло, сіль, сухі ароматні трави (у мене чебрець), чорний перець і сметану. Перемішую все.

Готову картоплю розрізаю навпіл, укладаю її в форму для запікання. Зверху на половинки картоплі викладаю підготовлене масло.

Картопля, запечена з часниковим маслом, рецепт приготування

Ставлю в розігріту до 200˚C духовку приблизно на 15-20 хвилин. Картопля повинен підрум’янитися.

Картопля, запечена з часниковим маслом, рецепт приготування

Викладаю на тарілку, посипаю зеленню і подаю, поки гарячий.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: