Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен

Якщо вам подобається випічка з м’ясом, ви потрапили точно за адресою. Я хочу представити рецепт для ледарів. А називаю його саме так тому, що не потрібно нічого ліпити з тіста. Без особливого клопоту і великих затрат часу, а також виключаючи зайву метушню можна випекти дуже смачний м’ясний біляш!

По суті, я маю на увазі не звичні пиріжки з начинкою для більшості з нас, а м’ясний пиріг з рідкого тіста з прошарком з фаршу і цибулі.

Великий плюс у тому, що їсти його можна, як в теплом, так і холодному вигляді. Він не втратить своїх смакових якостей і апетитного вигляду навіть після охолодження.

Продукти для «ледачого пирога»:

  • кефір 400 мл;
  • фарш 400 гр .;
  • цибуля 80 гр .;
  • борошно 300 гр .;
  • яйця 3 шт .;
  • сіль 1 ч. л. (+ 0.5 ч. л. в начинку);
  • цукор 1 ч. л .;
  • сода 0.5 ч. л .;
  • соняшникова олія 3 ст. л .;
  • помідори 1 шт.

Як приготувати ледачий пиріг:

Цибулю потрібно нарізати дрібними кубиками. Обсмажте цибулю на сковорідці з олією.

Розігрівайте сковорідку гарненько. Під час обсмажування цибулі не забувайте її перемішувати час від часу. Важлива умова для успішного приготування пирога – начинку потрібно попередньо повністю приготувати, тобто піддати термообробці. У нашому випадку потрібно обсмажити цибулю і протушкувати м’ясо.

Коли цибуля покриється золотистою скоринкою, до неї можна додати яловичий фарш.

Посоліть начинку за смаком. Тушкувати потрібно до готовності фаршу.

Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен

Нарізайте помідор для прикраси випічки.

В окремій мисці замішайте кефір з розпушувачем. Додайте до кефірної маси порцію олії.

Вбийте три курячих яйця і перемішайте продукти. Додавайте борошно.

Консистенція тіста повинна бути схожою на дуже густу сметану.

Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен

Готувати пиріг краще в формі з високими бортиками. Тісто в духовці виросте в об’ємі.

У посуд для випікання в духовці виливайте спочатку половину тіста. Рекомендую форму застелити пергаментним папером, щоб було простіше дістати готовий біляш і подати його красиво до столу.

На шар тіста викладіть всю начинку. Рівномірно розподіліть її по всій поверхні пирога.

Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен

Виливайте тісто зверху начинки. Покривайте ним фарш так, щоб не було отворів.

В якості прикраси використовуйте підготовлений раніше помідор.

Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен

Випікайте пиріг при 180 ° в духовці 35-40 хвилин.

Ось тепер і ви дізналися, що з себе представляє ледачий біляш, як його готувати. Пиріг за смаком виходить ситним. Якщо не відхилятися від рецепта, він обов’язково вийде у всіх!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: