Кекс-піца в домашніх умовах. Покроковий рецепт

Кекс-піца: вже через 30 хвилин ти будеш слухати захоплені відгуки тих, хто його скуштував. Давно не їла нічого кращого. Мені здається, його можна подати до будь-якого прийому їжі і до свята – смачний, яскравий і простий у приготуванні.

Пропонуємо вам в цьому році спекти кекс-піцу – швидкий і простий варіант закуски, яка відмінно підійде для виїзду на природу, святкового столу, перекусу на роботі, заміни хліба і в інших випадках. Чи готові спробувати?

Інгредієнти на 8 порцій:

  • Пшеничне борошно -ь350 г
  • Яйце – 4 шт.
  • Біле сухе вино – 150 мл
  • Соняшникова олія – 100 мл
  • Цибуля – 1 шт.
  • Шинка – 300 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Вершкове масло – 1 ст. л.
  • Оливки – 100 г
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Петрушка за смаком

Покроковий рецепт приготування закусочного кексу-піци:

У невеликій ємності збийте яйця з сіллю і додайте в них соняшникову олію, а потім біле вино. Борошно змішайте з розпушувачем, просійте і додайте в рідку суміш. Замісити тісто, що нагадує за консистенцією дуже густу сметану.

Цибулю наріжте дрібними кубиками і обсмажте на вершковому маслі. Твердий сир натріть на грубій терці, а шинку і зелень подрібніть за допомогою ножа. Оливки наріжте кільцями. З’єднайте всі ці інгредієнти з тістом і ретельно перемішайте.

Форму для випічки застеліть пергаментом, викладіть тісто і розрівняйте його. Відправте кекс в попередньо розігріту до 180 ° C духовку на 40 хвилин.

Якщо ви не прихильник маслин, можете замінити їх в’яленими помідорами або кукурудзою. До столу готовий кекс-піцу подавайте повністю остиглим. Також його можна використовувати в якості перекусу на пікніку, поки не приготується шашлик. Зберігайте прості та швидкі рецепти і обов’язково діліться ними з друзями!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: