Кекс з гарбуза: ніжний і корисний десерт! Дітям завжди дозволяю добавку

Здоба з гарбуза не тільки виходить дуже смачною і м’якою але і корисною.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 200 г;
  • яйця – 3 шт;
  • цукор – 150 г;
  • масло – 100 г;
  • гарбузове пюре – 300 г;
  • горіхи нарізані – 100 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • пудра цукрова – 100 г;
  • сік апельсиновий – 2 ст.л;
  • цедра апельсина – 1ч.л.

Просіваємо борошно.

Гарбуз відварюємо і за допомогою блендера перетворюємо в пюре або розминаємо масу виделкою, охолоджуємо.

Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо до розчинення цукру, додаємо масло, цедру.

Змішуємо рідку масу з борошном і розпушувачем і нарізаними горіхами (грецькими).

Форму для випічки змащуємо маслом або застеляємо пергаментом, виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо від 45 до 50 хвилин.

Змішуємо свіжовичавлений апельсиновий сік з пудрою і за допомогою звичайного шприца або кондитерського, пакета харчового, з відрізаним куточком, поливаємо остиглий кекс. Можна ще і посипати нарізаними горіхами.

Подавати до столу випічку також можна зі сметанним кремом (збийте сметану з цукровою пудрою) і додайте апельсинову або лимонну цедру або шоколадною пастою, посипавши кокосовою стружкою.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: