Хіт цього сезону! Рецепт смачних кабачків, запечених з помідорами

Складові:

  • Кабачок – 200 г
  • Помідор – 1-2 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Твердий сир – 30 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 20 г
  • Молоко – 2,5 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Сіль за смаком

Кабачки запечені з помідорами, покроковий рецепт приготування

Нарізаємо кабачок і помідор кружечками, товщиною приблизно в 0,5 см.

Солодкий болгарський перець нарізаємо кружечками.

Кладемо в термостійку форму овочі вертикально, чергуючи їх один з одним.

Солимо, посипаємо чорним меленим перцем та спеціями.

Зверху поливаємо сметаною або майонезом.

Окремо збиваємо виделкою яйце з молоком, сіллю і перцем.

Посипаємо овочі тертим сиром і заливаємо їх яєчної сумішшю.

Запікаємо при 180 ° С протягом 30 хвилин. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: