Хмиз – улюблені ласощі родом з дитинства

Хмиз – ніжні хрустики родом з дитинства.

Необхідні продукти:

  • Борошно – 220 грам
  • Яйця – 2 шт.
  • Г0рілка – 30 мілілітрів
  • Цукор за смаком – 2 столових ложки
  • Олія для фритюру – за потребою

Покроковий процес приготування:

З просіяного борошна у великій мисці зробіть гірку. Вбийте в поглиблення яйця, додайте цукор, г0рілку, сіль. Вимішайте тісто спочатку ложкою, після руками. Коли тісто не липне до рук, закінчіть вимішувати.

В харчову плівку укутайте тісто і на 35 хвилин залишіть відпочити на столі.

Тісто розділіть на 4 частини. Розкачайте кожну частину в пластину 1-2 мм завтовшки.

Виріжте форми печеньок.

Олію прогрійте до 170-175 градусів в сковорідці з високими стінками або мультиварці і викладіть печиво партіями.

Після приготування хмиз викладіть на тарілку, застелену серветкою. Гаряче печиво припудріть цукровою пудрою. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: