Хрустка капуста Провансаль швидкого приготування

Така маринована капуста готується швидко, виходить дуже смачно. Цей салат чудово гармоніює з різними м’ясними стравами, гарнірами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста білокачанна, 1 кг;
  • перець солодкий, 300 г;
  • морква 200 г;
  • часник, 2-3 зубчики;
  • олія соняшникова, 100 мл;
  • оцет 9%, 20 мл;
  • цукор, 50 г;
  • сіль, 20 г;
  • вода, 100 мл.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо. Капусту солимо і додаємо цукор, злегка її тремо руками, щоб вона залишалася хрусткою.

Змішуємо капусту з тертою морквою, солодким перцем, порізаним соломкою.

Додаємо часник, натертий на тертці або пропущений через прес.

Поливаємо оцтом і соняшниковою олією, перемішуємо і наливаємо теплу воду.

Порада: не переборщіть з водою, її не повинно бути багато.

Зверху ставимо тарілку, вантаж і залишаємо на 3 години.

Розкладаємо в банки, трамбуємо, заливаємо соком, накриваємо кришками і ставимо на 10 днів у холодильник або в прохолодний підвал. Сіль додавайте на свій смак.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: