Хрусткі і шалено смачні трубочки з карамельно-яблучною начинкою

Ви любите яблука? Неважливо! Ці трубочки змусять вас їх полюбити! А якщо ви без розуму від яблук, то цей рецепт стане прикрасою вашої скарбнички. Хрусткі і шалено смачні трубочки з карамельно-яблучною начинкою – це ідеальний десерт до чаю! Один мінус – розлітаються вони вмить.

Складові:

  • Яблука – 4 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 125 г
  • Олія – 125 мл
  • Кефір – 125 мл
  • Цукрова пудра – 75 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.
  • Куркума – 1 ч.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 630 г

Покрокове приготування:

Почніть з начинки. Для цього на сковороді натерті яблука змішайте з цукром і тушкуйте близько 25 хвилин, щоб випарувалася зайва рідина. Додайте корицю, перемішайте і остудіть.

Для тіста у великій мисці з’єднайте вершкове і рослинну олію, кефір, цукрову пудру, ванільний цукор, куркуму, крохмаль і яйце – перемішайте. В отриману масу поступово додайте борошно і замісіть тісто.

Від тіста відокремте грудочку близько 30 г (повинно вийти близько 40 кульок) і скачайте кульку. З кульки, за допомогою качалки, розкачайте язичок, викладіть начинку і розрівняйте. Скрутіть трубочку. Випікати трубочки потрібно 30 хвилин при температурі 180 ° C.

Хрусткі і шалено смачні трубочки з карамельно-яблучною начинкою

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: