Хрусткі мариновані огірки з кетчупом чилі на зиму

Мариновані огірки з кетчупом чилі виходять шалено смачними, з гострими і солодкими нотками.

Необхідні продукти:

  • Вода – 1,5 літра
  • Кетчуп чилі – 8 столових ложок
  • Огірки – 3,5 кілограмів
  • Цукор – 100 грам
  • Перець горошком – 5 шт. на 1, л банку
  • Оцет 9% – 100 мілілітрів
  • Сіль – 2 столові ложки
  • Лавровий лист – по 2 штуки
  • Часник 4 зубчики на одну банку
  • Лист хрону, зелень

Покроковий процес приготування:

Промийте огірки, залийте холодною водою і залиште на 5 годин.

На дно кожної з банок викладіть зелень і спеції, після цього викладіть огірки.

Кетчуп перемішайте з водою, цукром і сіллю, доведіть до кипіння і варіть близько 10 хвилин.

Гарячий маринад розлийте по банках, закрутіть кришками і переверніть.

Укутайте ковдрою і залиште до повного охолодження.

Зберігайте в прохолодному місці при кімнатній температурі.

Хрусткі мариновані огірки з кетчупом чилі на зиму

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: