Необхідні продукти:
- 3 яйця
- 2 склянки борошна
- 1 банка згущеного молока
- 1/2 ч. л. соди
- оцет для гасіння соди
- дрібка солі
- олія для обсмажування
Покроковий процес приготування:
Яйце збийте в мисці, потім додайте згущене молоко, сіль, соду з оцтом. Поступово, перемішуючи, додайте просіяне борошно.
На замітку! Борошно краще вибрати найвищого гатунку. Пончики з ним будуть набагато повітрянішими.
Тісто настоювати не потрібно, воно без дріжджів. Тепер візьміть сковороду, налийте в неї олію, приблизно 1-2 см. Від тіста відщипуйте частину та формуйте кульки.
Кулі опускайте в сковороду і готуйте до приготування. Подавайте до столу із несолодким чаєм. Десерт виходить солодким. Смачного!