Котлети без м’яса, особливо часто такі готую влітку

Виходять Котлети соковиті і ніжні, хто їсть в перше з чого вони приготовані навіть і не здогадуються. Мені на смак нагадують рибні котлети.

Продукти

  • Цибуля – 500 гр. (3 шт)
  • Томатний сік – 500мл.
  • Яйце – 2шт.
  • Манна крупа – 120гр.
  • Часник – 2зуб.
  • Сіль – 1 / 2ч.л.
  • Чорний перець за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Покроковий рецепт приготування

Цибулю очистимо і поріжемо кубиками, чим дрібніше, тим краще, я його ще рублю ножем. Вага очищеного цибулі 500 грам.

Кладемо цибулю в підходящу миску або каструлю. Кладемо 120 грам манної крупи. Перемішуємо добре.

Котлети без м'яса, особливо часто такі готую влітку

Розбиваємо 2 яйця, додаємо 2 зубчики часнику пропущених через прес для часнику, кладемо половину ч.л. солі, чорний перець за смаком. Все перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин, щоб манна крупа на бухла і ввібрала в себе сік.

Котлети без м'яса, особливо часто такі готую влітку

Беремо сковороду наливаємо рослинну олію, добре розігріваємо. Столовою ложкою набираємо цибулевий фарш і кладемо на сковороду надаємо форму котлетки, можна формувати котлети руками. Смажимо цибульні котлети з двох сторін до золотистого кольору. У мене виходить 14-15 котлет.

Котлети без м'яса, особливо часто такі готую влітку

Тепер беремо сковороду або каструлю. Кладемо підготовлені цибульні заготовки і заливаємо томатним соком, підійде і домашній, і магазинний, сіль регулюється за смаком, якщо сік не солений можна підсолити.

Котлети без м'яса, особливо часто такі готую влітку

Закриваємо кришкою, встановлюємо мінімальний вогонь і тушимо 15-20 хвилин.

Котлети без м'яса, особливо часто такі готую влітку

За цей час котлети до готуються, а томатний сік перетвориться в підливу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: