Котлети “Пташине молоко”. З простого курячого фаршу готую смакоту

Цей досить старий, але багатьма забутий рецепт оригінальних, бюджетних котлет. Курячий фарш чудово поєднується з плавленими сирками і на виході виходять м’які та ніжні котлетки.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш курячий, 500 г;
  • сирки плавлені, 200 г;
  • білий м’якуш, 50 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • борошно або панірувальні сухарі.

Процес приготування

Хліб замочуємо у воді, потім віджимаємо і додаємо у фарш, перемішуємо.

Заправляємо фарш перцем, спеціями, зеленню. Якщо ви робите такі котлети вперше, часник не додавайте, щоб зрозуміти справжній смак продукту із сирком.

Додаємо тертий сирок та перемішуємо масу до однорідності.

Котлети "Пташине молоко". З простого курячого фаршу готую смакоту

Цибулю дрібно січемо або натираємо на тертці і також вводимо у фарш, перемішуємо.

Тепер посоліть, якщо у фарші мало солі.

Формуємо котлети, обвалюємо в борошні або сухарях.

Обсмажуємо на невеликій кількості олії та на помірному вогні.

Котлети "Пташине молоко". З простого курячого фаршу готую смакоту

Подавати такі ароматні і апетитні котлетки можна з різними гарнірами. Щоб страва вийшла зовсім вершковим, протушкуйте їх із вершковим маслом у сковороді під кришкою кілька хвилин. Також досить оригінально виходить, якщо зробити соус із вершків із борошном та протушкувати котлетки в ньому. Надалі, у фарш ви можете додавати часник, спеції, ароматні трави, все те, що на вашу думку, буде доречним і зробить смак страви багатшим.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: