Дуже вдалий рецепт котлеток, які полюбилися нашій сім’ї. Неймовірно смачні, соковиті, просто смакота! Я готую їх вже третій день поспіль, дочка з чоловіком в захваті. Ну а я рада, що моя сім’я сита і задоволена.
Покроковий процес приготування
Нам знадобиться 500 гр будь-якого м’ясного фаршу. У мене зазвичай це свинина + яловичина.
Приблизно стільки ж (500 гр) потрібно кабачків. Натираємо їх на тертці, видаливши велике насіння. Терті кабачки трохи віджимаємо, щоб видалити зайву рідину, і додаємо до м’ясного фаршу.
Солимо до смаку, додаємо перець, пару подрібнених зубчиків часнику. Часник і кабачки – це дуже вдале поєднання, тому не нехтуємо цим інгредієнтом. Можна ще покласти трошки подрібненої зелені.
Далі кладемо в фарш одну дрібно порізану цибулину, вбиваємо одне куряче яйце.
Якщо фарш вийшов “рідким”, то додайте трохи борошна або манки. З отриманого фаршу формуємо котлетки і викладаємо на деко або в форму для запікання.
Готуємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Подаємо з будь-яким гарніром, салатом. Котлетки виходять дуже м’які, соковиті, просто супер! До речі, пропорції м’яса і кабачків можна змінювати на свій розсуд.