Котлети з кабачків та м’ясного фаршу. Смачні і соковиті

Дуже вдалий рецепт котлеток, які полюбилися нашій сім’ї. Неймовірно смачні, соковиті, просто смакота! Я готую їх вже третій день поспіль, дочка з чоловіком в захваті. Ну а я рада, що моя сім’я сита і задоволена.

Покроковий процес приготування

Нам знадобиться 500 гр будь-якого м’ясного фаршу. У мене зазвичай це свинина + яловичина.

Приблизно стільки ж (500 гр) потрібно кабачків. Натираємо їх на тертці, видаливши велике насіння. Терті кабачки трохи віджимаємо, щоб видалити зайву рідину, і додаємо до м’ясного фаршу.

Солимо до смаку, додаємо перець, пару подрібнених зубчиків часнику. Часник і кабачки – це дуже вдале поєднання, тому не нехтуємо цим інгредієнтом. Можна ще покласти трошки подрібненої зелені.

Далі кладемо в фарш одну дрібно порізану цибулину, вбиваємо одне куряче яйце.

Якщо фарш вийшов “рідким”, то додайте трохи борошна або манки. З отриманого фаршу формуємо котлетки і викладаємо на деко або в форму для запікання.

Готуємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин. Подаємо з будь-яким гарніром, салатом. Котлетки виходять дуже м’які, соковиті, просто супер! До речі, пропорції м’яса і кабачків можна змінювати на свій розсуд.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: