Крем для тортів, який підніме ваші десерти на високий рівень

Запорука успіху будь-якого домашнього торта або рулету – це крем, який не завжди виходить саме таким, як треба. Пропонуємо вам рецепт густого, сирного крему, він ідеально підходить до будь-яких тортів та інших видів випічки, відмінно поєднується з шоколадом і свіжими, замороженими фруктами і ягодами.

Для приготування крему вам потрібні такі інгредієнти:

  • сир – 320 гр;
  • згущене молоко – 65 гр;
  • вершкове масло – 175 гр;
  • коньяк – 1 ст.л;
  • цукрова пудра – 100 гр;
  • ванільний цукор за бажанням.

Покроковий рецепт

Розм’якшує вершкове масло збиваємо з пудрою і ваніліном до стану білої піни. Повільно додаємо згущенку і переводимо міксер в швидкий режим, добре збиваємо, додаємо коньяк.

Сир перетираємо через сито в крем і збиваємо. Крем повністю готовий.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: