Куряче філе по-французьки: соковите і ніжне

За класичним рецептом м’ясо по-французьки готується в духовці.

Я хочу запропонувати вам свій варіант приготування курячого філе по-французьки на сковороді. Цей спосіб приготування робить м’ясо соковитим і ніжним, а саму страву менш шкідливою завдяки тому, що замість майонезу я використовую свіжі помідори.

Складові:

  • Куряче філе – 350 грам;
  • Картопля – 5 шт;
  • Помідори – 3 шт;
  • Олія – 3 ст.л;
  • Сіль і приправа для м’яса за смаком;
  • Цибуля ріпчаста – 200 грам;
  • Сир твердий – 150 грам.

Як приготувати куряче філе по-французьки

Курячі грудки нарізати невеликими шматочками, товщиною близько 1 сантиметра. Обсмажити курку на рослинній олії до рум’яної скоринки.

Цибулю наріжте півкільцями, додайте до філе.

Наріжте тонко очищену картоплю, товщиною 3-4 мм, додайте в сковороду.

Посоліть і приправте страву спеціями за смаком, перемішайте.

Готуйте під кришкою на маленькому вогні протягом 10 хвилин.

Потім додайте помідори, нарізані кружальцями. І посипте тертим сиром.

Продовжуйте готувати на маленькому вогні, під кришкою, ще 15-20 хвилин, до розплавлення сиру.

Наше куряче філе по-французьки готове. Подаємо гарячим.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: