Курячі сердечка в сметанному соусі – покроковий рецепт з фото

Спробуйте приготувати за цим рецептом і не пошкодуєте! А тим більше, що це не дорого! Сердечка виходять ніжними, а підлива відмінно підходить до будь-якого гарніру.

Необхідні продукти

  • Курячі сердечка – 800 гр.
  • Сметана – 4-5 ст.л. (200гр)
  • Цибулина – 2 шт.
  • Борошно – 1-2ст.л.
  • Вода – 400мл.
  • Часник – 3-4зуб.
  • Рослинна олія – 4 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Солодка паприка – за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Лавровий лист – 2шт.

Курячі сердечка, покроковий процес приготування

Курячі сердечка миємо, відрізаємо зайвий жир розрізаємо на 2 або 4 частини.

Курячі сердечка в сметанному соусі - покроковий рецепт з фото

Вага курячих сердечок у мене 800 грам. 2 цибулини нарізаємо кубиками. На сковороду наливаємо рослинну олію 3-4 ст.л, кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості.

Додаємо сердечка перемішуємо і смажимо до випаровування рідини за часом займає 10-15 хвилин.

Курячі сердечка в сметанному соусі - покроковий рецепт з фото

Тепер коли рідина повністю випарувалася, додаємо сіль 1 ч.л. неповну, лавровий лист, заливаємо водою так, щоб накрила сердечка.

Курячі сердечка в сметанному соусі - покроковий рецепт з фото

Закриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні до готовності сердечок за часом займає 30-40 хвилин. 1 ст.л. борошна змішаємо з невеликою кількістю води, вливаємо до готових сердечок і перемішуємо. Додаємо сметану 4-5 ст.л. і перемішуємо.

Курячі сердечка в сметанному соусі - покроковий рецепт з фото

Густоту регулюйте на свій смак, я не люблю занадто густі підливи, тому мені досить 1 ст.л. борошна, якщо хочете густіше можна додати ще. Додаємо 3-4 зубчики часнику, спеції за смаком у мене чорний перець і солодка паприка. Додаємо зелень і знімаємо з вогню.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: