Курячі сердечки до обіду або вечері

Таку страву я подаю з макаронами або кашею. Мої рідні їх просто обожнюють. Серця виходять соковиті та ніжні. І просто ідеально підходять для сімейної вечері.

Необхідні продукти:

  • 1 кілограм сердечок
  • 3 цибулини
  • 1 столова ложка пшеничного борошна
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія

Покроковий процес приготування:

1. Серця очищаємо від зайвих частин і перекладаємо на сковороду. Обсмажуємо, періодично перемішуючи протягом 10 хвилин.

2. Цибулю очищаємо і нарізаємо соломкою. Додаємо до сердець і всипаємо сіль, перець за смаком. Все добре перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин. Потім вливаємо кип’яток (600 мл), накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 30 хвилин.

3. За 10 хвилин до закінчення приготування додаємо в сковороду борошно, перемішуємо та проварюємо 5 хвилин. А потім подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: