Курячі стегенця до святкового столу

Такі стегенця можна не тільки до святкового столу поставити, але і подати до вечері. Готуються вони досить швидко і просто. Стегенця виходять гарні зовні і стануть прикрасою для вашого столу – це безсумнівно. Ловіть рецептик!

Необхідні продукти:

  • 3 стегенця
  • 3 цибулини
  • 150 грам твердого сиру
  • 4 столові ложки майонезу
  • пів столової ложки хмелі-сунелі
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування:

Стегенця розрізаємо на більш дрібні частини. Жир і зайву шкірку зрізаємо.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.

У миску кладемо підготовлене м’ясо, додаємо цибулю, сіль, перець, хмелі-сунелі і майонез. Все перемішуємо руками, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися на 30 хвилин.

Мариноване м’ясо без цибулі перекладаємо в форму для запікання, зверху розкладаємо цибулю.

Сир натираємо на грубій терці і розкладаємо на кожен шматочок м’яса. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 40-45 хвилин, а потім дістаємо і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: