Курка, фарширована квашеною капустою

Курка, фарширована квашеною капустою, виходить дивовижно смачною. Капуста добре її розм’якшує і робить м’ясо більш ніжним і соковитим. Подавати її можна з будь-яким гарніром і навіть до святкового столу.

Необхідні продукти

  • 1 курка
  • півсклянки кефіру
  • соєвий соус
  • 1 чайна ложка аджики
  • 4 зубчики часнику
  • 500 грам квашеної капусти
  • 100 грам журавлини

Приготуємо маринад. У миску кладемо аджику, додаємо часник, пропущений через прес і кефір. Все добре перемішуємо, кладемо курку і промазуємо маринадом. Залишаємо маринуватися 3 години.

У квашену капусту додаємо журавлину і перемішуємо. Цією сумішшю фаршируємо курку і скріплюємо зубочистками.

Перевертаємо курку і зверху на хребті робимо поздовжній розріз. Перекладаємо в форму і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 1,5 годин.

Через відведений час знімаємо зубочистки і перекладаємо курку на тарілку. А потім подаємо до столу. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: