Кишеня з курячої грудки з сиром огірочком і шинкою. Ароматна закуска для всіх

Кишеня з курячої грудки з сиром огірочком і шинкою ви можете подати на святковий стіл або просто порадувати близьких.

Необхідні продукти:

  • Бекон або шинка – сто двадцять грам
  • Куряче філе – три половинки
  • Твердий або напівтвердий сир – дев’яносто грам
  • Мариновані огірки – 2 шт. середніх
  • Панірувальні сухарі – сто грам
  • Яйця – одна штука
  • Суміш італійських трав – дві чайні ложки
  • Дрібна морська харчова сіль
  • Гірчиця – три чайні ложки

Покроковий процес приготування:

Кожне філе надріжте кишенею.

Курку відбийте, натріть сумішшю трав і солі, одну сторону натріть гірчицею.

Підготуйте начинку: сир, шинку, огірки наріжте тонкими слайсами.

Кишеньки виверніть навиворіт, начиніть шинкою, сиром і огірком. Сформуйте велику котлету з кожного філе. Обваляйте котлету в яйці, потім в сухарях.

У гарячій олії обсмажте котлети по три хвилини з кожного боку на середньому вогні.

Кишені з філе можна подавати в цілому вигляді або розрізати на більш дрібні шматки. Зверху прикрасьте зеленню і зерновою гірчицею.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: