Ледачі голубці за сімейним рецептом – буквально тануть у роті

Скільки не приготуй таких голубців їх завжди мало. Адже виходять вони неймовірно смачними. Готувати їх ми буде в ніжному і м’якому соусі. Тому страва буде буквально танути в роті. Ви залишитеся в захваті!

Необхідні продукти

  • 400 грам фаршу
  • 700 грам білокачанної капусти
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 курячих яйця
  • 1 склянка рису
  • 1,5 склянки томатного соку
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

Капусту шаткуємо дрібними шматочками і додаємо фарш.

Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо терту моркву і вбиваємо курячі яйця. Потім додаємо рис, попередньо відварений до практично готового стану. Все солимо і перчимо до смаку, а потім перемішуємо.

З отриманого фаршу формуємо голубці у вигляді котлет і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору.

В томатний сік додаємо воду, сметану, сіль і перець за смаком, все перемішуємо.

Підготовлені котлетки перекладаємо в форму для випічки і заливаємо соусом. Потім відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35-40 хвилин. А потім подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: