Скільки не приготуй таких голубців їх завжди мало. Адже виходять вони неймовірно смачними. Готувати їх ми буде в ніжному і м’якому соусі. Тому страва буде буквально танути в роті. Ви залишитеся в захваті!
Необхідні продукти
- 400 грам фаршу
- 700 грам білокачанної капусти
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 курячих яйця
- 1 склянка рису
- 1,5 склянки томатного соку
- 2 столові ложки рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
Капусту шаткуємо дрібними шматочками і додаємо фарш.
Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до решти продуктів. Туди ж кладемо терту моркву і вбиваємо курячі яйця. Потім додаємо рис, попередньо відварений до практично готового стану. Все солимо і перчимо до смаку, а потім перемішуємо.
З отриманого фаршу формуємо голубці у вигляді котлет і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного кольору.
В томатний сік додаємо воду, сметану, сіль і перець за смаком, все перемішуємо.
Підготовлені котлетки перекладаємо в форму для випічки і заливаємо соусом. Потім відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35-40 хвилин. А потім подаємо до столу.