Ледачі пельмені з ароматним бульйоном: апетитний супчик для всієї родини

У вашій родині не люблять перші страви? Це говорить тільки про одне: ви їм не варили ледачі пельмені з ароматним бульйоном.

Такий супчик і дорослі, і діти готові їсти хоч кожен день! Фарш можна взяти будь-хто, а кляр приготувати не складе особливих труднощів! От і виходять в результаті апетитні і дуже смачні ледачі пельмені! Страва – просто смакота!

Склад продуктів

  • будь-який м’ясний фарш – 300-350 грам,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • часник – 2 зубчики,
  • сіль, перець – за смаком.

На кляр

  • куряче яйце – 2 штуки,
  • пшеничне борошно – 80-100 грам,
  • сіль.

Для бульйону

  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • морква – 1 штука,
  • лавровий лист, сіль, перець – за смаком.

Як приготувати ледачі пельмені з ароматним бульйоном

У заздалегідь підготовлений м’ясний фарш (з будь-якого м’яса) кладемо сіль, перець, подрібнені цибулю і часник, перемішуємо.

З отриманого фаршу формуємо фрикадельки і на час прибираємо в холодильник.

Ріпчасту цибулю нарізаємо кубиками, моркву – маленькими брусочками (її ще можна натерти на грубій тертці).

Цибулю обсмажуємо на сковороді, в рослинній олії, 2 хвилини, а потім кладемо туди ж моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин.

Обсмажені овочі викладаємо в киплячу підсолену воду, накриваємо кришкою і даємо трохи проваритися.

Робимо кляр для фрикадельок. У миску розбиваємо 2 яйця, збовтуємо їх і, поступово додаючи пшеничну муку, перемішуємо до однорідної маси, солимо і знову перемішуємо.

У бульйон кладемо лавровий лист. Фрикадельки по одній занурюємо в густий кляр і теж кладемо в бульйон. Зелень дрібно нарізаємо, відправляємо в каструлю.

Фрикадельки варимо після закипання 5 хвилин. Супчик готовий! Подаємо його на стіл зі сметаною, смачним домашнім майонезом, шматочками ароматного домашнього хліба: кому як подобається.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: