Пропонуємо вам приготувати до святкового столу цікавий м’ясний рулет з двох видів м’яса. Страва виходить просто дивовижною. Рулет набагато смачніший і ароматніший магазинної ковбаси, а значить стане просто ідеальною закускою. Гості оцінять ваше бажання приготувати щось нове і проситимуть у вас рецепт цього рулету. Так що запасайтеся листочками і ручкою.
Необхідні продукти
- 850 грам курячого м’яса (краще з стегна)
- 500 грам свинини (шия)
- 1 столова ложка сухої аджики
- сіль, перець за смаком
- 7 штук чорносливу
- суха обсипка (часник, паприка, базилік, зелень)
Починаємо приготування
З курячих стегон прибираємо шкірку і злегка відбиваємо, а потім солимо і перчимо до смаку, а також присипаємо сухою аджикою. Прибираємо в строну.
Свинину нарізаємо на 3 стейка, ретельно відбиваємо, а також змащуємо сіллю, перцем і спеціями.
Беремо рукав для запікання.
На стіл кладемо шматочок харчової плівки і з курячого м’яса формуємо прямокутний пласт. Укладаємо м’ясо внахлест один на одного. Зверху розкладаємо свинину.
Чорнослив нарізаємо шматочками і розподіляємо по м’ясу. Потім за допомогою плівки звертаємо його в тугий рулет.
Готовий рулет обсипаємо сухою сумішшю злегка вдавлюючи її в м’ясо. А потім акуратно перекладаємо в рукав для запікання. Боки рукава щільно затягуємо.
Рулет перекладаємо в форму для випічки і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 2 годин.
Готовий рулет дістаємо і перекладаємо на дошку. Зверху кладемо ще одну і невеликий вантаж. У такому вигляді охолоджуємо його до теплого стану, а потім перекладаємо в холодильник на всю ніч. А на ранок вже можна подавати до столу.