Легка, вишукана і дієтична «Панакота»

За даним рецептом цей освіжаючий десерт можна готувати як в стаканчиках, так і заливати в формочки для подачі на тарілці.

Список необхідних продуктів

  • Цукор ванільний – 1 чайна ложка
  • Коров’яче молоко – 1 стакан (бажано, щоб його жирність була 0,5%)
  • Желатин – 2 столової ложки
  • Цукровий пісок – 4 столових ложки
  • Сир знежирений – 250 грам

Готуємо

Беремо немаленьку миску і висипаємо в неї сир. Додаємо сюди цукровий пісок, а також ванільний. Добре все мішаємо.

За допомогою коров’ячого молока замочуємо желатин і відставляємо його в сторону для того, щоб він набряк. Далі встановлюємо ємність з желатином на газову плиту і включаємо вогонь, потихеньку мішаємо, поки весь желатин не розчиниться. Кип’ятити його не потрібно. Даємо йому охолонути.

Після того як молочно-желатинова суміш трохи охолоне, виливаємо її до сиру. Все перемішуємо, а потім можна розливати в невеликі формочки або стаканчики. Розміщуємо в холодильну установку, в якій наша страва застигне.

Не забудьте поділиться зі своїми рідними та близькими рецептом цієї страви!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: