За даним рецептом цей освіжаючий десерт можна готувати як в стаканчиках, так і заливати в формочки для подачі на тарілці.
Список необхідних продуктів
- Цукор ванільний – 1 чайна ложка
- Коров’яче молоко – 1 стакан (бажано, щоб його жирність була 0,5%)
- Желатин – 2 столової ложки
- Цукровий пісок – 4 столових ложки
- Сир знежирений – 250 грам
Готуємо
Беремо немаленьку миску і висипаємо в неї сир. Додаємо сюди цукровий пісок, а також ванільний. Добре все мішаємо.
За допомогою коров’ячого молока замочуємо желатин і відставляємо його в сторону для того, щоб він набряк. Далі встановлюємо ємність з желатином на газову плиту і включаємо вогонь, потихеньку мішаємо, поки весь желатин не розчиниться. Кип’ятити його не потрібно. Даємо йому охолонути.
Після того як молочно-желатинова суміш трохи охолоне, виливаємо її до сиру. Все перемішуємо, а потім можна розливати в невеликі формочки або стаканчики. Розміщуємо в холодильну установку, в якій наша страва застигне.
Не забудьте поділиться зі своїми рідними та близькими рецептом цієї страви!