Легкий салат з пекінської капусти, відмінний рецепт

Вам подобаються легкі та смачні салати? Тоді цей рецепт точно для Вас! У моїй родині просто обожнюють цей салат і з’їдається він за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста – 3-4 листи.
  • Свіжий огірок – 1 шт.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Відварене куряче філе – 300 гр.
  • Свіжий кріп або петрушка – за смаком.
  • Сіль і чорний мелений перець – за смаком.
  • Сметана або майонез – до смаку.
  • Кунжут – за бажанням.

Спосіб приготування:

1. Пекінську капуста нарізати тонкою соломкою.

2. Свіжий огірок спочатку нарізати слайсами, а потім тонкою соломкою.

3. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Я обов’язково в воду додаю чорний перець горошком і лавровий лист. Остигле куряче філе нарізати або розділити на волокна.

4. Свіжу зелень дрібно нарізати. Кількість свіжої зелені беріть за смаком.

5. Всі підготовлені інгредієнти перекласти в салатник і до них додати моркву по-корейськи. Посолити і поперчити за смаком. Заправити салат майонезом або сметаною і все ретельно перемішати.

При подачі готовий салат можна посипати кунжутом. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: