Яблучний штрудель – ледачий рецепт. Готується дуже просто, а за смаком не поступається класичному штруделю з яблуками. І виходить дуже смачний!
Необхідні продукти:
- 3 яблука
- 1 лаваш
- 50 грам вершкового масла
- 3 столові ложки цукру
- 1 чайна ложка кориці
- 30 грам ізюму
Покроковий процес приготування:
1. Яблука очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими пластинками.
2. У сковорідку кладемо вершкове масло і яблука. Обсмажуємо 3-4 хвилини. Потім додаємо корицю і цукор. Все перемішуємо і обсмажуємо до карамельного стану.
3. Ізюм заздалегідь запарюємо в кип’ятку, а потім додаємо до готових яблук.
4. Беремо лаваш, змащуємо вершковим маслом і загортаємо в рулет. Перекладаємо його на деко, застелене пергаментним папером або силіконовим килимком і змащуємо зверху вершковим маслом.
5. Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо протягом 15-20 хвилин.
6. Готовий штрудель подаємо до столу.