Літня француженка навчила мене готувати справжній жульен. Записала рецепт, ділюся з вами

Даний рецепт мені дала одна літня французька дама, у якої ми знімали квартиру, коли подорожували по Франції. Тепер я знаю, як готувати правильно традиційну французьку гарячу закуску. Жульєн виходить чудовим!

Які продукти потрібно взяти:

  • Куряче філе – пів кілограма;
  • Цибуля – дві головки;
  • Печериці – 300 г;
  • Сметана – 200 г;
  • Сир – 200 г;
  • Борошно – 50 г;
  • Олія соняшникова – 30 мл;
  • Масло вершкове – 20 г.

Приступаємо до процесу приготування

Гриби помийте і поріжте на шматочки невеликого розміру.

Відправте печериці на суху сковорідку і проваріть в рідині, яку вони виділять, до її випаровування.

В цей час поріжте курочку на шматочки і додайте до грибів, коли вийде рідина.

Також відразу відправте до інгредієнтів вершкове масло і влийте соняшникову олію.

Поперчіть, посоліть філе і гриби. Смажте 15 хвилин під закритою кришкою, щоб все протушилось і стало більш м’яким.

Цибулю дрібненько наріжте і додайте в інгредієнти через 15 хвилин. Смажте ще 5 хвилин.

У мисочці з’єднайте сметану з борошном і нагрійте цю суміш на іншій сковорідці, щоб не було грудочок. Соус повинен закипіти.

Курку з печерицями розкладіть по горщикам і залийте соусом. Посипте вміст тертим сиром.

Нагрійте духовку до 180 ° і помістіть жульен на 35 хвилин. Сир повинен перетворитися в красиву золотисту скориночку.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: