М’ясо на сковороді в молоці, виходить м’яке як тушонка

М’ясо виходить ніжне і м’яке, по м’якості м’ясо можна порівняти з тушонкою, щоб зрозуміти, як це смачно потрібно обов’язково приготувати і спробувати. Рецепт такий простий, просто простіше не придумаєш, м’ясо обвалюється в приправах та смажиться в молоці до готовності.

Необхідні продукти

  • М’ясо – 700гр.
  • Коріандр цілий – 1ч.л.
  • Чорний перець мелений – 1 / 4ч.л.
  • Куркума – 1 / 2ч.л.
  • Орегано – 1ст.л.
  • Сіль – 1 / 2ч.л.
  • Часник – 3зуб
  • Рослинна олія – 2ст
  • Вершкове масло – 40 гр.
  • Молоко – 500мл.

М’ясо на сковороді: покроковий процес приготування

Спочатку займемося приправами. У миску кладемо 1 ч.л. цілого коріандру, він м’ясу надає особливого смаку, додаємо чорний мелений перець 1 / 4 ч.л., половину ч.л. куркуми, 1 ст.л. орегано, половину ч.л. солі.

М'ясо на сковороді в молоці, виходить м'яке як тушонка

Беремо м’ясо у мене свинина вагою 700 грам, обвалюємо у приправах з усіх боків.

М'ясо на сковороді в молоці, виходить м'яке як тушонка

Розріжемо 3 зубчики часнику на пластинки. У сотейник наллємо 500 мл. молока і доведемо до кипіння. На сковороду наливаємо 2 ст.л. рослинної олії, 40 г вершкового масла. І кладемо часник, потушимо часник на повільному вогні хвилин 2, щоб він віддав весь аромат маслу.

М'ясо на сковороді в молоці, виходить м'яке як тушонка

Кладемо м’ясо на сковороду і заливаємо киплячим молоком.

М'ясо на сковороді в молоці, виходить м'яке як тушонка

Закриваємо кришкою, вогонь робимо повільний і тушкуємо м’ясо 2 години. Через 1 годину тушкування м’ясо перевертаємо. У процесі тушкування можна підлити ще молока, якщо буде потрібно. Пройшло 2 години, м’ясо готове, можна відразу нарізати на порційні шматочки і подавати з гарніром.

М'ясо на сковороді в молоці, виходить м'яке як тушонка

Завдяки молоку м’ясо стає м’якше і виходить ніжне і не сухе.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: