М’ясо по-грузинськи: смачна страва на обід або до святкового столу

Страва з легкістю підійде як до повсякденного столу, так і до святкового. Вона досить просто готується і виходить просто дивовижно смачною. М’ясо чудово поєднується з будь-яким гарніром і буквально тане в роті. Таку страву гідно оцінять навіть найвибагливіші члени вашої родини.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинини
  • 70 грам томатного соусу
  • 250 грам сметани
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • 2 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • сіль
  • 1 столова ложка паприки
  • 1 чайна ложка куркуми
  • 1 чайна ложка меду
  • 1 цибулина
  • базилік, петрушка

Починаємо приготування

М’ясо промиваємо та нарізаємо великими шматочками.

У миску кладемо томатний соус, додаємо сметану, хмелі-сунелі, сіль, мед і видавлюємо пару зубчиків часнику через прес. Туди ж кладемо лимонний сік, паприку, куркуму і все перемішуємо.

Цибулю очищаємо і нарізаємо великими шматочками, подрібнюємо підготовлену зелень.

Цибулю і зелень додаємо в підготовлений маринад і перемішуємо. А потім додаємо його до м’яса, перемішуємо і прибираємо в холодильник на 3-4 години маринуватися.

Підготовлене м’ясо перекладаємо в форму для випічки і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 1 години. А потім можна відразу ж подавати до столу.

 

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: