М’ясо по-тайськи – обов’язково приготуйте хоча б раз в житті

Завдяки прожарюванню в молоці м’ясо виходить дуже м’яким, а болгарський перець надає йому апетитний аромат. І без соєвого соусу не обійшлося: карамельна нотка в страві якраз до речі. Пропонуємо приготувати яловичину за цим рецептом, але і свинина вийде непогано. Корінь імбиру вибирайте твердий і свіжий, довжиною 3-5 см.

Продукти

  • Яловичина – 300 г
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Імбир – 1 шт.
  • Червона цибуля – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Соняшникова олія – 20 мл
  • Молоко – 125 мл
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Каррі за смаком
  • Сіль за смаком

Як приготувати м’ясо по-тайськи

М’ясну м’якоть наріжте тонкими брусками.

Замаринуйте за допомогою соєвого соусу і 10 мл олії. Залиште на 20 хвилин.

У цей час цибулю наріжте півкільцями, болгарський перець – довільно, імбир натріть на грубій терці, часник наріжте пластинами.

Розігрійте глибоку сковороду, влийте олію, обсмажте м’ясо до рум’яної скоринки.

Влийте молоко і тушкуйте поки воно не випарується.

Потім додайте болгарський перець, імбир, цибулю, часник і тушкуйте на повільному вогні 5 хвилин. Посоліть, додайте спеціі.Через 30 хвилин страва готова.

Подавайте м’ясо з рисом або рисовою локшиною. Таку ароматну і пряну страву ви захочете приготувати знову і знову!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: