Хочеться шашлику, а на природу вибратися немає можливості? Тоді приготуйте ось таке м’ясо на сковороді. Воно виходить таким, як і шашлик. Готується швидко і просто. М’ясо сподобається кожному, хто його спробує. І подавати його краще з салатом зі свіжих овочів.
Необхідні продукти
- 3 курячі стегенця
- 2 цибулини
- 2 чайні ложки хмелі-сунелі
- перець за смаком
- 1 столова ложка винного оцту
- 1 штука деревного вугілля
- тріска для копчення
- сіль, цукор по щіпці
Покроковий процес приготування м’яса
Курячі стегенця промиваємо і надрізаємо з двох сторін. Змащуємо їх хмелі-сунелі, сіллю і перцем за смаком.
Цибулю нарізаємо кільцями і присипаємо цукром, додаємо винний оцет і перемішуємо. Додаємо його до курки і все перемішуємо. У такому вигляді залишаємо мінімум на 2 години.
Мариноване м’ясо перекладаємо на сковороду, накриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні протягом 30 хвилин з двох сторін. потім зверху викладаємо цибулю і обсмажуємо 1-2 хвилини.
Поруч на плиті нагріваємо деревне вугілля і добре нагріваємо.
З фольги робимо човник і кладемо в центр сковороди. Туди ж кладемо вугілля і жменю тріски. Все накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і в такому вигляді залишаємо на 10 хвилин.
Готове м’ясо перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.