Манний торт з консервованими персиками. Смачний десерт всіх часів

Манний торт, рецепт

Манний тортик з консервованими персиками – це дуже ніжний десерт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 1 л;
  • масло вершкове – 250 г;
  • цукор  – 200 г;
  • жовтки – 3 шт;
  • манна крупа – 200 г;
  • персики консервовані – 900 г;
  • желатин – 20 г;
  • печиво пісочне – 150 г;
  • какао – 1 ч.л.

Процес приготування манного торта

Варимо манну кашу і залишаємо її охолоджуватись.

Розм’якшуємо при кімнатній температурі вершкове масло і збиваємо його з цукром, потім додаємо по 1 жовтки і збиваємо до однорідності.

Продовжуючи збивати, додаємо по 1 ст.л манної каші.

Ділимо масу на дві частини і одну змішуємо з какао.

Формуємо торт в кільці або роз’ємній формі.

Викладаємо шар печива і покриваємо його шоколадною масою, потім білою. Ставимо десерт в холодильник.

Персики відціджуємо і сік змішуємо з желатином, залишаємо до набрякання, на 10 хвилин.

Нагріваємо сік з желатином на водяній бані.

Часточки персиків збиваємо блендером і з’єднуємо з желатиновим соком.

Виливаємо цю масу на білий шар в торті і відправляємо торт назад в холодильник на пару годин.

Прикрашайте за своїм смаком.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: