Маринована скумбрія в духовці: як готують рибку німці

Маринована скумбрія в духовці, рецепт приготування

Хочу розповісти вам дуже цікавий рецепт приготування скумбрії. Колись я знайшла його на просторах інтернету, а тепер готую досить часто. Рибка виходить дуже ніжною, без запаху і прекрасно підійде для повсякденного меню.

Необхідні продукти

  • 2 скумбрії
  • 1 чайна ложка солі
  • чебрець, орегано, петрушка
  • 1 лимон
  • половина гострого перцю
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мілілітрів соняшникової олії
  • 3 цибулини

Починаємо процес приготування

У рибки видаляємо нутрощі і зябра, а потім ретельно промиваємо.

Подрібнюємо всю приготовану зелень, перекладаємо в миску, додаємо чебрець і орегано. Туди ж нарізаємо дрібними шматочками гострий перець і натираємо на дрібній тертці часник. Додаємо сік половини лимона, сіль і вливаємо олію. Все добре перемішуємо.

На рибку робимо надрізи, змащуємо її приготовленим маринадом і залишаємо в мисці під плівкою на 3 і більше годин.
Розігріваємо духовку до 200 градусів.

Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями.

У форму для випічки на дно кладемо цибулю, солимо і злегка мнемо руками. Зверху кладемо рибку, в розрізи вставляємо часточки лимона і ставимо все в духовку. Випікаємо протягом 30 хвилин, а потім подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: