Маринований часник, холодний спосіб – смакота!

Смачніше нічого не пробувала. Гостренький і хрусткий часник – відмінна закусочка!

Складові:

  • Часник – 1 кг
  • Вода – 600 мл
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Чорний перець горошком – 7 шт.
  • Гвоздика – 10 бутонів
  • Оцет – 3 ст. л.
  • Сіль – 2 ст. ложки

Як приготувати маринований часник холодним способом:

Часник очищаємо від верхнього лушпиння.

У каструлю наливаємо воду, кладемо сіль, цукор, перець і гвоздику. Доводимо до кипіння, знімаємо з вогню. Додаємо в отриманий маринад оцет.

Часник складаємо в попередньо оброблену паром чисту банку і заливаємо до верху маринадом.

Закатуємо банки бляшаними кришками і прибираємо в прохолодне місце, але не в холодильник.

Маринований часник холодним способом буде готовий до вживання через два місяці.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: