Медові панкейки: дієтичний рецепт апетитного сніданку

Панкейки сильно нагадують наші традиційні оладки і в якості сніданку, вони відмінно підходять.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко – 120 мл;
  • мед – 20 г;
  • борошно кукурудзяне – 50 г;
  • борошно пшеничне – 80 г;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор за смаком;
  • ванільний цукор – 1 щіпка;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Медові панкейки, покроковий рецепт приготування

Ставимо сковороду на вогонь і розігріваємо її, олію не наливаємо.

У двох мисках змішуємо сухі компоненти і рідкі. Останні (молоко, яйця і мед), бажано збити міксером.

Якщо сковорода вже нагрілася, з’єднуємо сухі і рідкі інгредієнти і починаємо випікати панкейки. На один оладок – 1 ст.л. тіста. Обсмажуємо з кожного боку по 1 – 1 хвилини.

Успіх приготування в тому, щоб не дати тісту перестояти, тому намагайтеся смажити швидко, не залишайте тісто надовго.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: