Мега апетитний фарширований перець: покроковий рецепт

Такі перчики просто не можуть в себе не закохати. Вони настільки смачні, що від них складно відірватися. Готуються вони в приголомшливому соусі. Мають ефектний вигляд. Можна взяти перці різних кольорів, так страва буде ще гарніше виглядати. Готуються дуже легко, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити своє меню новими приголомшливими смаками. Зберігайте рецепт.

Потрібні продукти

  • 8 шт великого солодкого перцю
  • 70 гр рису
  • 180 гр ріпчастої цибулі
  • 1200 гр курячого фаршу
  • 4 зубчики часнику
  • 400 гр нарізаних помідорів у власному соку
  • 160 гр свіжих помідорів
  • 5 столових ложок вершків 20%
  • 800 мл води
  • 2 лаврового листочка
  • 10 горошин чорного перцю
  • 1 чайна ложка меленого коріандру
  • половина чайної ложки меленого чорного перцю
  • 1 столова ложка меленої солодкої паприки
  • півтори столові ложки солі
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • 5 гр кінзи
  • 5 гр кропу
  • 2 сушених дрібних перцю чилі
  • 1 столова ложка лимонного соку

Фарширований перець: покроковий рецепт приготування

В першу чергу беремося за приготування соусу. Для цього в окрему ємність відправляємо нарізані помідори у власному соку, 1 чайну ложку солі і мелену солодку паприку. Також додаємо сюди 1 чайну ложку цукрового піску, половину чайної ложки меленого коріандру, горошини чорного перцю, воду і столову ложку лимонного соку. Добре все перемішуємо.

Тепер в іншу ємність відправляємо фарш, половину столової ложки солі, половину чайної ложки меленого чорного перцю, половину чайної ложки меленого коріандру і попередньо зварений рис. Заливаємо все це вершками і руками добре перемішуємо.

Великі помідори нарізаємо невеликим кубиком. Ріпчасту цибулю очищуємо і дрібно нарізаємо. Очищені зубчики часнику теж дрібно ріжемо.

На розігріту глибоку сковороду відправляємо помідори і цибулю. Потім перемішуємо і викладаємо поверх часник. У такому вигляді залишаємо обсмажувати.

Попередньо очищені перці наповнюємо фаршем і вкладаємо їх в цю ж сковороду щільно один до одного отвором вгору.

Між ними викладаємо лавровий лист і сушений чилі.

Тепер виливаємо підготовлений соус і закриваємо сковороду кришкою.

На слабкому вогні тушкуємо 60 хвилин.

Після закінчення цього часу посипаємо подрібненою зеленню і знімаємо з вогню.

Страву гарячою можна подавати до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: