Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного салату з курячою грудкою, який сподобається абсолютно всім.
У ньому дуже вдале поєднання інгредієнтів, яке не залишить байдужим нікого. Така страва урізноманітнить як ваше повсякденне меню, так і святкове. Подавати його треба теплим. Можете поекспериментувати і додати якісь інгредієнти на свій смак. У будь-якому варіанті буде мега апетитно. Рекомендую всім спробувати.
Необхідні інгредієнти
- 250 гр курячого філе
- 1 болгарський перець
- 500 гр зеленої стручкової квасолі
- 2 столові ложки оцту
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль за смаком
- 3 зубчики часнику
Покроковий процес приготування
В першу чергу відварюємо квасолю в підсоленій воді пару хвилин. В результаті вона повинна залишатися твердою. Потім зливаємо воду.
Вимиваємо і обсушуємо куряче філе. Після чого нарізаємо тонкими смужками і обсмажуємо на розігрітій сковороді з оливковою олією до готовності.
Очищаємо болгарський перець від перегородок і насіння. Потім нарізаємо смужками і перекладаємо в сковороду, де обсмажувалася курочка. При цьому потрібно додати трохи олії. Обсмажуємо його деякий час і додаємо підготовлену квасолю.
Продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. В результаті всі овочі повинні дійти до готовності.
Після закінчення потрібного часу відправляємо сюди ж курку.
Продавлюємо через прес часник і об’єднуємо його з соєвим соусом. Перемішуємо і поливаємо підготовленою сумішшю вміст сковороди. Прогріваємо ще пару хвилин.
Потім знімаємо з вогню і даємо трохи охолонути. До столу потрібно подавати теплим.