Моя сестра, яка живе в Америці, розповіла, як вони готують курку

Моя сестра, приїхавши до нас в гості, приготувала курку так, як це роблять корінні американці. Нам усім дуже сподобалося і тепер я частенько роблять так само. Сьогодні ділюся з вами цим рецептом. Ви можете готувати птицю як в духовці, так і на мангалі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • курка, 2 кг;
  • оцет, 3 ст.л;
  • кориця – дрібка;
  • гірчиця, 3 – 4 ст.л;
  • олія соняшникова, 200 мл;
  • сіль, перець, спеції для курячого м’яса;
  • часник, 2 – 3 зубчики.

Процес приготування

Курку розрізаємо на частини. Ви можете відразу купити якісь частини курки і готувати їх.

Добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.

Олію і гірчицю змішуємо і за допомогою погружного блендера, перетворюємо в густий соус.

Вливаємо в соус оцет, додаємо сіль і перець за смаком, часник, ваші улюблені спеції для птиці, перемішуємо до однорідності.

Заливаємо цим маринадом курячі частини, добре все перемішуємо, накриваємо ємність з м’ясом кришкою і відправляємо на 24 години маринуватися в холодильник.

Періодично дістаємо і перемішуємо для рівномірного маринаду.

Такий маринад прекрасно просочує м’ясо і воно буде після запікання дуже соковитим і ніжним, ароматним.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: