На другий день ще смачніше. Купую буряк і готую смачну закуску

Маринований буряк по-корейськи – це швидкий і простий салат, з масою корисних речовин, оригінальним смаком та ароматом. Чим довше настоюється, тим смачнішим виходить.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, 600 г;
  • сіль та цукор по половині ст.л;
  • коріандр, чверть; ст.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • оцтова есенція 70%, 0.5 ст.л;
  • цибуля, 1 шт;
  • олія соняшникова, 30 мл;
  • цукор, 0,5 ч.л;
  • петрушка

Процес приготування

Буряк очищаємо та натираємо на тертці для корейської моркви.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, часник дрібно нарізаємо, петрушку також ріжемо.

Буряк солимо, перемішуємо приминаючи. Залишаємо на 15 хвилин, перемішуємо та ще раз залишаємо.

Віджимаємо від зайвого соку і змішуємо з цукром, перцем, коріандром, часником, оцтом.

Цибулю обсмажуємо на олії, посипавши дрібкою цукру. Коли стане золотавою, викладаємо до буряків, перемішуємо.

Накриваємо та настоюємо 3 години в холодильнику.

На другий день ще смачніше. Купую буряк і готую смачну закуску

Закуска-салат виходить такою оригінальною, що відмінно підходить до різних страв. Якщо залишите маринуватися на ніч, вийде ще смачніше.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: