Навіть класичний салат олів’є можна зробити так, що він сподобатися всім, навіть більше. Родзинка салату – це обсмажене куряче м’ясо, яке і дає салату неповторний смак і аромат.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- куряче філе, 400 г;
- сіль перець;
- картопля, 3 шт;
- морква, 1 шт;
- огірок свіжий або маринований, 1 шт;
- яйця, 3 шт;
- горошок консервований, 1 банка;
- цибуля зелена, майонез.
Процес приготування
Відварюємо яйця, охолоджуємо.
Куряче м’ясо ріжемо кубиками, обсмажуємо на розігрітій олії до білого кольору. Накриваємо кришкою і тушкуємо.
Коли виділиться рідина, солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до випаровування соку і рум’яності. Виймаємо шматочки з сковороди і охолоджуємо.
Картоплю, огірок і цибулю, моркву ріжемо кубиком.
За бажанням можна ще взяти зелену цибулю.
Змішуємо всі продукти, пробуємо на сіль, якщо треба – досолюємо і заправляємо майонезом. Смачного!