На Новий рік дивую всіх салатом Олів’є тільки таким

Навіть класичний салат олів’є можна зробити так, що він сподобатися всім, навіть більше. Родзинка салату – це обсмажене куряче м’ясо, яке і дає салату неповторний смак і аромат.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе, 400 г;
  • сіль перець;
  • картопля, 3 шт;
  • морква, 1 шт;
  • огірок свіжий або маринований, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • горошок консервований, 1 банка;
  • цибуля зелена, майонез.

Процес приготування

Відварюємо яйця, охолоджуємо.

Куряче м’ясо ріжемо кубиками, обсмажуємо на розігрітій олії до білого кольору. Накриваємо кришкою і тушкуємо.

Коли виділиться рідина, солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до випаровування соку і рум’яності. Виймаємо шматочки з сковороди і охолоджуємо.

Картоплю, огірок і цибулю, моркву ріжемо кубиком.

За бажанням можна ще взяти зелену цибулю.

Змішуємо всі продукти, пробуємо на сіль, якщо треба – досолюємо і заправляємо майонезом. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: