Найароматніші помідори на зиму: рецепт Вам сподобається

Домашні заготовки вже багато хто не робить, вважаючи за краще купувати їх в магазині. Але ми вважаємо, що смачніше домашніх помідорів немає нічого. Адже вони виходять дуже смачними і ароматними. У них немає великої кількості оцту, а значить вони не мають кислого присмаку. Помідори, приготовані за нашим рецептом, підійдуть як доповнення до обіду або вечері.

Необхідні продукти

Продукти взяті з розрахунку на 1 трилітрову банку

  • помідори
  • вода
  • щіпка квіток чорнобривців
  • 1 гілочка зелені чорнобривців
  • 3 столові ложки цукру
  • 1,5 столові ложки солі
  • 1 чайна ложка оцтову есенції (70%)

Помідори на зиму, процес приготування

Беремо стерилізовані банки і кладемо на дно щіпку квіток і одну гілочку зелені.

Потім закладаємо в баночку промиті помідори і заливаємо все кип’ятком. Банки накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин.

Через відведений час зливаємо з банок воду в каструлю. Додаємо сіль і цукор, перемішуємо, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.

У банку вливаємо есенцію, потім гарячий маринад і закатуємо їх кришками.

Готові помідори накриваємо теплим рушником і залишаємо до повного охолодження. А потім прибираємо на постійне місце зберігання.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: