Найкращий бісквіт для рулетів. Секретний рецепт кондитерів

Процес приготування простий, продукти потрібні самі звичайні і доступні. Бісквіт виходить повітряним, ніжним і м’яким.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 80 г;
  • молоко – 65 мл;
  • цукор – 60 г;
  • яйця – 4 шт;
  • олія рослинна – 50 г;
  • сіль – щіпка.

Бісквіт для рулетів, покроковий процес приготування

Ділимо цукор на дві частини: в одній ємності повинно бути 10 г, у другій 50.

Білки відділяємо від жовтків дуже акуратно, щоб в білках не залишилося ні краплі жовтка.

Жовтки збиваємо з сіллю, потім всипаємо 10 г цукру і збиваємо до світлої, стійкою піни. Додаємо рослинну олію, не перестаючи збивати масу. Масло вибирайте без запаху. Тепер порційно вливаємо молоко тонкою цівкою, не перестаючи збивати. Також порційно Додаємо просіяне борошно і збиваємо до однорідності. Тісто не повинно вийти дуже густим.

Тепер очищаємо і промиваємо віночки міксера, щоб на них нічого не залишилося і вони були повністю сухими.

Збиваємо білки до появи м’якої піни і додаємо 50 г цукру, збиваємо до стійкої повітряної маси.

Тепер частинами додаємо білкову піну в тісто, акуратно перемішуючи все лопаткою, щоб не порушити легкість білків.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо.

Духовку розігріваємо до 170 – 180 градусів. Процес випікання триває 20 хвилин. Якщо палець не буде провалюватися при натисканні на бісквіт, він уже готовий.

Бісквіт відокремлюємо від пергаменту, накриваємо чистим папером і звертаємо в тугий рулет. Коли він повністю охолоне, його можна розгорнути. Папір прибираємо.

Для начинки вибирайте будь-які улюблені продукти.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: