Найсмачніша курочка на кефірі (готуємо в духовці або на сковороді)

Ми пропонуємо рецепт, якприготувати просто шикарну курочку до вечері або на святковий стіл. Страва дійсно приголомшлива. М’ясо, завдяки кефірному маринаду, виходить ніжним і соковитим. І буквально тане в роті.

Необхідні продукти

  • стегенця курки – 8 шт
  • кефір – 0,7 л
  • часник – 8 зубчиків
  • сіль, перець, паприка

Починаємо приготування

Стегенця миємо, обсушуємо паперовим рушником і кладемо в миску. Заливаємо їх кефіром, додаємо сіль, перець і паприку. Туди ж видавлюємо через прес часник. Все ретельно перемішуємо руками і прибираємо в холодильник на 5 годин.

Замариновані стегенця перекладаємо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 1 години.

За бажанням курку можна обсмажити на сковороді. Готові стегенця перекладаємо на тарілку і подаємо з гарніром з картоплі, фаршированого сиром і помідорами.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: