Найсмачніша шарлотка з манкою і яблуками

Шарлотка з манкою і яблуками, рецепт

Виходить вона пишною, повітряною, м’якою і такою смачною, що з’їдається до останньої крихти. Для сімейного чаювання цей пиріг саме те, що потрібно. За бажанням можете додати ще корицю або горіхи, що теж дуже смачно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 4 яйця
  • 200 гр цукрового піску
  • 200 гр манної крупи
  • 200 мл кефіру
  • 2 яблука
  • 200 гр борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача

Покроковий процес приготування

В першу чергу підігріваємо кефір і заливаємо ним манну крупу. Добре перемішуємо і залишаємо в такому вигляді на півгодини.

Тепер в окрему ємність відправляємо яйця і трохи цукрового піску. Використовуючи міксер, збиваємо все. Потім, не зупиняючись в цьому процесі, додаємо поступово цукровий пісок. Доводимо до світлої і пишної маси.

Після чого об’єднуємо дві підготовлені маси і добре перемішуємо.

Потім просіваємо сюди борошно і розпушувач. Замішуємо тісто.

Тепер очищаємо яблука і видаляємо серцевини. Після чого м’якоть нарізаємо маленькими кубиками і перекладаємо в тісто. Знову все перемішуємо.

Потім беремо форму для випічки і застеляємо її пергаментним папером. Виливаємо підготовлене тісто і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 35-40 хвилин. В результаті ми отримаємо гарний золотистий колір.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готову шарлотку і залишаємо її на решітці остигати. Після чого нарізаємо порційними шматочками і подаємо.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: