Найсмачніше і швидше лазаньї: багатошаровий ледачий пиріг з начинкою

Цей рецепт дійсно виручив мене, коли до приходу родичів залишалася година, а основної страви не було. Пиріг з лаваша з грибами і куркою виходить неймовірно ароматним, ситним і смачним! До речі, навіть на святковому столі частування буде виглядати доречно.

Складові:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Шампіньйони – 400 г
  • Куряче філе – 400 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вершки – 300 мл
  • Рис – 80 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Пшеничне борошно – 2 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Часниковий порошок – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Базилік – за смаком

Приготування

Відваріть рис. Розігрійте на сковороді соняшникову олію і обсмажте нарізану цибулю. Додайте куряче філе, нарізане невеликими кубиками, а потім нарізані гриби.

Обсмажте інгредієнти і залийте їх 100 мл вершків, посоліть, присипте базиліком і перемішайте. Після того, як продукти приготуються, додайте до них зварений рис і перемішайте.

Змішайте вершки з борошном, яйцями, сіллю, часниковим порошком і базиліком.

Змастіть форму для випікання вершковим маслом, викладіть шматочок лаваша, потім начинку з курки і грибів, присипте тертим сиром. Повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти. На верхній лаваш викладіть часточки помідорів і залийте вершковим соусом. Зверху присипте тертим сиром.

Найсмачніше і швидше лазаньї: багатошаровий ледачий пиріг з начинкою

Відправте форму в духовку на 30 хвилин при температурі 180 ° С.

Для приготування пирога з куркою і грибами краще вибирати тонкий вірменський лаваш. До того ж, більше підійде рис Жасмин, так як він більш м’який і не клейкий. Після того, як ви наб’єте руку в приготуванні цієї страви, вам буде досить зовсім небагато часу і рецепт потрапить в категорію «на швидку руку».

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: