Найсмачніші кабачки на зиму: покроковий рецепт

Дуже смачні кабачки з легкою гостринкою.

Складові:

  • Кабачки – 1,5 кг.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 50 гр.
  • Сіль – 1 ст. ложка.
  • Цукор – 2 ст. ложки.
  • Оцет 9% – 50 гр.
  • Соняшникова олія – 80 мл.
  • Вода – 1 склянка.
  • Томатна паста – 3 ст. ложки.
  • Кетчуп “Чилі” – 1 упаковка (260 гр.).

Спосіб приготування:

1. Кабачки нарізати кружечками, товщиною 5 мм. Шкірку для цього рецепта з кабачків зчищати не потрібно.

2. Моркву почистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Якщо у Вас немає такої терки, то натріть моркву на звичайній грубій тертці. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.

3. Соус. 3 ст. ложки томатної пасти змішати з 1 склянкою води.

4. У глибоку каструлю відправити підготовлені кабачки, моркву і ріпчасту цибулю. Так само в каструлю відправити 80 мл. рослинної олії, 1 ст. ложку солі і 2 ст. ложки цукру, соус. Видавити одну упаковку кетчупу “Чілі” (260 гр). Ретельно перемішати.

5. Каструлю відправити на плиту. З моменту закипання варити 35 хвилин. Не забувайте салат помішувати, щоб він не пригорів. За 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник і 50 мл. оцту 9%.

6. Готовий салат розкласти по стерилізованим баночках. Закрити щільно кришками.

Такий салат спокійно зберігається при кімнатній температурі.

З даної кількості інгредієнтів вийшло 4 банки по 550 мл. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: