Найсмачніший печінковий торт: смачний та ситний

Я думаю кожна господиня хоч раз готувала печінковий тортик до застілля. Впевнена, що такий смачний літній варіант цієї закуски ви точно не пробували. Цей новий і цікавий смак підкорить будь-якого гурмана. Без перебільшень скажу, що це напевно найвдаліший рецепт такої страви. Рекомендую всім спробувати.

Необхідні продукти:

  • 600 гр курячої печінки
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за смаком
  • 2 кабачка
  • 3 моркви
  • 100 гр твердого сиру
  • 2 зубчики часнику
  • майонез за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Покроковий процес приготування:

В першу чергу промиваємо печінку і пропускаємо її через м’ясорубку.

Тепер збиваємо трохи яйця з сіллю і відправляємо до печінки. Перемішуємо все.Додаємо сюди борошно, сіль і чорний мелений перець. Замішуємо тісто і залишаємо його в спокої на 10 хвилин.

Потім, використовуючи терку, натираємо на середній фракції кабачки. Додаємо трохи солі і чекаємо поки виділиться зайва волога.

Розігріваємо сковорідку з соняшниковою олією і викладаємо печінкове тісто порціями. Обсмажуємо млинці з двох сторін до готовності.

В другій сковорідці обсмажуємо моркву і кабачок, попередньо віджавши його від зайвої рідини. Обсмажуємо до готовності. По закінченню смаження перчимо до смаку і додаємо часник, продавлений через прес.

Використовуючи терку, натираємо на середній фракції твердий сир і перекладаємо його до овочів. Добре перемішуємо.

Тепер можемо збирати наш тортик. Чергуючи шари: млинець, майонез, начинка. Останній шар повинен бути з печінкового млинця. Його ми змащуємо майонезом і за бажанням прикрашаємо. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: