Намазка на хліб за 2 хвилини. Як для себе, так і гостям на стіл

Цей рецепт вкотре підтверджує просту істину про те, що найпростіше, завжди виходить найсмачнішим. Тут найпростіші та найдешевші продукти, які в поєднанні дають оригінальний, пікантний та смачний результат.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • морква сира, 2шт;
  • сир ковбасний чи плавлений, 150 г;
  • яйця, 3 шт.;
  • часник, 4 зубчики;
  • сіль перець;
  • майонез чи сметана чи змішати у рівних частках.

Процес приготування

Сир, моркву та яйця тремо на великій тертці.

Часник пропускаємо через прес.

Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом. Якщо ви надаєте перевагу більш м’якому смаку, можна заправити тільки сметаною або змішати в рівних частинах сметану і майонез.

За смаком у такий салат додають зелень та зелену цибулю.

Маса використовується як намазка для бутербродів, начинки для святкових тарталеток, як крем для закусочного торта або з невеликими сухариками-бутербродами «на один укус».

Якщо салат роблять у весняно-літній період, коли є свіже та молоде пір’я часнику, його додають у салат. Смак виходить іншим, ніж із зубчиками, але м’якшим і ніжнішим.

Намазка на хліб за 2 хвилини. Як для себе, так і гостям на стіл

Обов’язково поперчіть масу, перець тут також грає роль і надає намазці пікантності.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: